Chat with us, powered by LiveChat
Molenlaan 17 E, 1422 XN Uithoorn
+31 297 521 633
info@stairwaysgroep.nl

Over ons

Training Coaching Advies

Onze specialiteit is resultaat- en procesverbetering. Stairwaysgroep gelooft dat mensen altijd beter kunnen. Beter kunnen presteren, beter kunnen worden in hun vak en meer kunnen betekenen voor hun omgeving. Stairwaysgroep gelooft in de ambitie van mensen en is ervan overtuigd dat de wil om vooruit te komen in werk en leven leidend moet zijn in functioneren en doen.

Stairwaysgroep houdt van initiatiefrijke mensen die positief in het leven staan en vooruit willen. Stairwaysgroep houdt niet van betuttelingen. Een open houding naar mens en maatschappij zal de creativiteit bevorderen van zowel het individu als de groep.

Stilzitten is niet bewegen en niet bewegen leidt nooit tot vooruitgang. Daarom houdt Stairwaysgroep van mensen die bewegen. Die keuzes maken en bereid zijn om risico’s te nemen. Achteroverleunen past niet bij Stairwaysgroep.

Toch is het goed om af en toe stil te staan. Te reflecteren, te leren en beter te worden. Dan alleen kan er een tempowisseling of beweging ontstaan die gewenst resultaat oplevert vanuit de kracht die mensen zelf in zich hebben. Vanuit de uniciteit van elk individu. Op eigen wijze met een gezamenlijke doelstelling.

De activiteiten Stairwaysgroep zijn er op gericht om mensen in organisaties beter te maken vanuit eigen individuele kracht en kernwaarden. Alleen dan worden organisaties beter. Dynamiek leidt tot succes.