Chat with us, powered by LiveChat
Molenlaan 17 E, 1422 XN Uithoorn
+31 297 521 633
info@stairwaysgroep.nl

Leiderschap

Training Coaching Advies

Je komt ver in het leven als jij leiderschap toont. Als je niet alleen leiding geeft maar vooral leiding neemt! Leiding geven heeft te maken met wat de meeste managers en leidinggevende doen. Dingen goed doen. Maar wat er wezenlijk toe doet is niet alleen dingen goed te doen maar, vooral en met name, goede dingen te doen! Een leider hoeft niet perse leiding te geven maar wel richting. Een leider heeft een visie, weet waar hij samen met anderen naar toe wilt. Hoe hij andere kan motiveren en stimuleren om doelen te bereiken. En deze ook bereikt. Een leider maakt het onmogelijke mogelijk!

“Management is efficiency in het beklimmen van de succesladder; leiderschap bepaalt welke ladder tegen de goede muur staat.” 
Stephen Covey, Amerikaans leiderschapconsultant en schrijver

Toon durf en lef! Bewandel eens andere paden dan de gebruikelijke. Laat noch jezelf noch jouw denken in een hokje plaatsen. Wees open, vrij, kijk, luister, neem waar en ontdek ongekende mogelijkheden. Daag anderen uit het uiterste te geven en daag jezelf uit voor die ontdekkingsreis naar het onbegrensde.

En als je daartoe in staat bent ben jij op weg om grote resultaten te boeken.

“Leiders moeten hun organisaties aansporen om te dansen op muzieksoorten die nog voor het eerst moeten worden gehoord.
Warren G. Bennis 1925-, Amerikaans geleerde, op het gebied van leiderschap 

Motiveer diegene die willen